EXPLOIT PLATNA KARTICA

Jednostavna i brza kupovina na snack mašini!

Jednostavna i brza dopuna kartice na snack mašini!

Exploit platna kartica omogućava jednostavnu i brzu kupovinu sportskih suplemenata na snack mašini u svim teretanama, fitness centrima i crossfit klubovima u kojima je postavljena (i u kojima će biti).

 

Postupak kupovine

Da biste kupovali suplemente u našim snack mašinama exploit platnom karticom prvo trebate kupiti samu karticu :)

Kartica se kupuje na snack mašini u kojoj se nalazi kao jedan od proizvoda.

Cena joj je 1000 dinara, a na sebi već ima 750 dinara kredita.

Kada već posedujete exploit platnu karticu i želite da njome izvršite kupovinu suplemenata na mašini, dovoljno je da je ubacite u mašinu i na ekranu će Vam se očitati iznos kredita koji se na njoj nalazi.

Nakon što ste ste se uverili da je na kartici dovoljan iznos kredita za kupovinu željenog proizvoda, na tastaturi mašine pritisnite numeričku poziciju željenog proizvoda i on će se u roku od dve sekunde naći u odeljku za preuzimanje proizvoda.

Preuzmite proizvod iz odeljka za preuzimanje i uživajte, prijatno.

 

Exploit platna kartica se veoma jednostavno i brzo dopunjava na samoj snack mašini.

Postupak dopune

Postupak dopune exploit platne kartice je veoma jednostavan.

Ubacite karticu u mašinu i na ekranu će Vam se očitati iznos preostalog kredita.

Nakon toga ubacite novac u odeljak za novac (bilo u odeljak za kovanice, bilo u odeljak za papirni novac) i iznos koji ste ubacili automatski će biti učitan na karticu i na ekranu će se očitati novi iznos kredita na kartici.

Ukoliko prvo ubacite novac u mašinu, a zatim karticu, desiće se isto, iznos koji ste ubacili prvo će biti očitan na ekranu, a nakon ubacivanja kartice biće automatski prebačen na karticu i mašina će očitati novi iznos kredita na kartici.

 

20% popusta na prvu kupovinu na exploit.rs!

5% popusta na sve naredne kupovine na exploit.rs!

Za sve vlasnike exploit platne kartice odobravamo popust dobrodošlice od 20% na prvu kupovinu suplemenata na exploit.rs, nakon registracije, kao i 5% popusta na sve naredne kupovine.

 

Postupak

Nakon registracije na naš sajt, prilikom prve kupovine kod polja (KOD KUPONA) unesite serijski broj sa Vaše kartice kako bi ostvarili popust na prvu kupovinu. 

Nakon realizacije prve kupovine sistemski će Vam biti dodeljen status kupca koji nadalje sve kupovine može obavljati sa 5% popusta, sem kupovine proizvoda koji se već nalaze na akciji, na koje se ne obračunava dodatan popust.

 

Dobrodošli!

KONTAKT

 

Dr Ivana Ribara 175/42

11073 Novi Beograd

Srbija

 

+ (381) 64 113 05 89

 

office@exploit.rs

PODRŠKA

INFORMACIJE