AMINO LIQUID, 1L

4450,00 RSD.
*UKUSI
Izaberite ukus

OPIS

Svakom sportisti je tokom intenzivnog telesnog naprezanja potrebna velika količina energije.
U normalnim okolnostima ta potreba za energijom se pokriva ugljenim hidratima.
Ako su rezerve ugljenih hidrata (glikogena) u mišićima i jetri potrošeni, telo za dobijanje energije upotrebljava amino-kiseline.
Da bi se time eventualno nastala razgradnja mišića  (katabolizam) sprečila, moraju se razgrađene (istrošene) amino-kiseline zameniti (nadoknaditi).
Optimizovano snabdevanje visokovrednim amino-kiselinama može takođe da poboljša regeneraciju posle napornog treninga i potpomaže rast mišića.
ALL STARS amino-kiseline se sastoje od enzimski podeljenog lactalablumina–hidrolizata, koji je dobijen po specijalnoj proceduri.
Biološki visokovredne, brzoresorbujuće amino-kiseline, kratkolančani peptidi u balansiranom spoju pogodni su prvenstveno za pokrivanje povećanih potreba za amino-kiselinama.
Amino-kiseline se uvode onda kada njihov nivo preti da opadne.
Tako npr. u toku noći, kada se normalno ne unosi hrana, da se ujutro odmah nakon ustajanja što je pre moguće ponovo dostigne neophodan nivo i naravno posle treninga.

Pakovanje: 1 litar

SASTAV

UPOTREBA

Konzumiranje amino-kiselina preporučuje se naročito onda kada telo ima povećanu potrebu za njima: ujutru nakon ustajanja, neposredno posle treninga i pre odlaska na spavanje.
1 porcija – 25 ml sa 300 ml vode razblažiti.  
Gotovi napitak popiti neposredno nakon pripremanja.
AMINO LIQUID se može konzumirati i u čistom obliku.

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

KONTAKT

 

Dr Ivana Ribara 175/42

11073 Novi Beograd

Srbija

 

+ (381) 64 113 05 89

 

office@exploit.rs

PODRŠKA

INFORMACIJE