OPIS

Visokokvalitetan protein surutke WheyPro Fusion sa izvanrednom punoćom ukusa:

izgradjuje čistu mišićnu masu
održava pozitivni azotni bilans
sadrži whey koncentrat i CFM whey izolat
ubrzava oporavak
ubrzava mišićni rast

WheyPro Fusion sadrži 75% čistog proteina dobijenog filtracijom na niskim temperaturama, kako se dobija kvalitetan WPC whey koncentrat i CMF izolat surutke koji osiguravaju visoku biološku vrednost proteina. Ovakav protein se lako vari i brzo dospeva u krvotok, čime je omogućena adekvatna nadoknada proteina u momentu kada je to najpotrebnije.

Takođe, protein surutke obezbeđuje i održavanje pozitivnog azotnog bilansa, što znači da se sprečava razgradnja mišića i stvara osnovni uslov za njihov rast.
U prilog navedenom ide visoka koncentracija BCAA i L-glutamina.

Amino-kiseline čuvaju mišićno tkivo tokom intenzivnog vežbanja, a takođe imaju i važnu ulogu u procesima mišićnog oporavka.
Tu se naročito mora pomenuti L-glutamin koji podržava oporavak mišića, jača imuni sistem, pojačava hidrataciju mišićnih ćelija i podržava produkciju prirodnog (telesnog) hormona rasta.

Ovo su dobri razlozi da podržite brz rast i regeneraciju Vaših mišića, uživajući u punom i kremastom ukusu Amix™ Whey Pure Fusion proteina.

Protein koji je dizajniran kako za profesionalce tako i za rekreativce i praktično za svakoga ko želi da popravi kvalitet svojih mišića.

Pakovanje: 2,3 kg

SASTAV

UPOTREBA

1 mericu razmutiti u 2 dl vode ili mleka i konzumirati 2 – 3 puta na dan.
Jednu dozu popiti neposredno nakon treninga.