PROSTAR 100% CASEIN, 2,27KG

8500,00 RSD.
*UKUSI
Izaberite ukus

OPIS

PROSTAR® 100% Casein Protein – konačno na tržištu kazein formula giganta u svetu suplementacije Ultimate Nutrition-a.

PROSTAR® 100% Casein Protein predstavlja idealnu kombinaciju hidrolizovanog kazeina umerenog tempa kojem je potrebno od 2 do 4 časa za razlaganje u digestivnom traktu i postepeno oslobađajuće frakcije micelarnog kazeina koji se razlaže u digestivnom traktu u periodu od 4 do 7 časova, hraneći Vaše ćelije najkvalitetnijim amino-kiselinskim sastavom duži vremenski period i tako čuva Vaše mišiće od razgradnje odnosno katabolizma.

Svako serviranje sadrži 2 merice koje okvirno iznose oko 33g i sadrže 24g proteina, od toga 9,9 g esencijalnih aminokiselina i 4,6 g bcaa, amino-kiselina razgranatog lanca koje čine idealnu formulu proteinskog šejka za konzumiranje pred spavanje, kao i za doručak, kako u danima treninga tako i u danima pauze, obezbeđujući Vaše mišiće od razgradnje.

PROSTAR® 100% Casein Protein kao dodatak sadrži i bogat izvor kalcijuma (60% PDU po serviranju) kao i prirodni izvor Prolina, amino-kiseline koja pruža zdravu podršku zglobovima i hrskavici. Pored navedenog, preparat sadrži i Tirozin, amino-kiselinu kojoj se pripisuju osobine da izaziva dobro raspoloženje i opšte dobro celokupnog organizma, kao i amino-kiselinu Serin (metabolizam masnih kiselina).

PROSTAR® 100% Casein Protein se odmah rastvara u mleku ili vodi, a rezultat je proteinski šejk odličnog ukusa.

Pakovanje: 2,27 kg

SASTAV

UPOTREBA

2 do 4 merice popiti sa 2 – 3 dl vode (ili mleka) pre spavanja.

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

KONTAKT

 

Dr Ivana Ribara 175/42

11073 Novi Beograd

Srbija

 

+ (381) 64 113 05 89

 

office@exploit.rs

PODRŠKA

INFORMACIJE