OPIS

Muscle Fusion Vam obezbeđuje najkvalitetniju smešu postepeno apsorbujućih proteina, ugljenih hidrata i esencijalnih masti koje će Vašem telu dati novu snagu i održati Vaše mišiće u anaboličkom stanju znatno duže.

Muscle Fusion ostvaruje ovaj efekat kroz tri inovativna sistema za transport nutrijenata.
Napredni proteinski matriks daje dodatnu anaboličku moć ovom proizvodu, dok postepeno apsorbujući ugljeno-hidratni matriks omogućava brzu dopunu glikogena (rezervi ugljenih hidrata u mišićima).
Pored toga, u ovom preparatu nalazi se i kompleks SuperFats koji obezbeđuje zdrave masti i pruža podršku telu u sagorevanju telesnih masti.
Ukoliko tragate za sveobuhvatnim suplementom koji poboljšava mišićni rast, izdržljivost i oporavak, bez suvišnih šećera, ne morate tražiti dalje.

Poboljšajte svako vaše ponavljanje i ubrzajte mišićni oporavak
Muscle Fusion višestepeni kompleks ugljenih hidrata sačinjen je od organskih žitarica (ovsa) i ovsenih mekinja, kao i lanenog semena i drugih izvora ugljenih hidrata.
Ovo omogućava postepeno oslobađanje ugljenih hidrata, konstantne nivoe šećera u krvi i viši nivo energije.

Produženje anaboličkog stanja
Muscle Fusion sadrži proteinski matriks koji sadrži proteine i brze i postepene apsorpcije.
Brz protein, kao što je izolat proteina surutke, udružen je sa proteinima sporije apsorpcije kao što je kazein hidrolizat.
Rezultat toga je višečasovno snabdevanje mišića hranljivim sastojcima i produženo vreme mišićnog rasta.
Inovativni matriks je obogaćen amino-kiselinama kao što su BCAA koje dodatno stimulišu proteinsku sintezu i mišićni oporavak.

Najbolji izvori proteina
Muscle Fusion sadrži samo najčistije i najkvalitetnije proteinske izvore, uključujući hidrolizat proteina surutke, mikrofiltrirani izolat proteina surutke, izolat proteina mleka, koncentrat proteina surutke i micelarni kazein.

Kompleks SuperFats (super-masti)
Muscle Fusion sadrži i kompleks Super Fats, koji sadrži esencijalne masne kiseline poput CLA i ekstrakta semena susama koji štede korišćenje proteina i ugljenih hidrata u energetske svrhe, što maksimizuje njihov potencijal za oporavak.
Ovaj kompleks masti takođe utiče na poboljšanje prirodnog procesa sagorevanja masti u telu.

Pakovanje: 1,8 kg

SASTAV

UPOTREBA

1 – 2 dozirne merice posle treninga i jedna dozirna merica između obroka.

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

KONTAKT

 

Dr Ivana Ribara 175/42

11073 Novi Beograd

Srbija

 

+ (381) 64 113 05 89

 

office@exploit.rs

PODRŠKA

INFORMACIJE