OPIS

IsoBolic™ predstavlja novu generaciju sportskih suplemenata sa novom naprednom proteinskom formulom koja se sastoji od trostrukog jezgra – izolata proteina iz surutke, kazeina i albumina.

IsoBolic™-ova strategija: zlatni standard među proteinskim suplementima
Sportisti kojima je važna veličina, snaga i masa mišića odlično znaju od kolikog je značaja kvalitet i kvantitet dnevnog unosa proteina.
U tu svrhu je NUTRABOLICS® razvio IsoBolic™ – standard za proteinsku suplementaciju.
Ovaj nesvakidašnji protein namenjen za sportsku suplementaciju u svojoj formuli objedinjuje ono najbolje što je nauka do sada otkrila.
IsoBolic™ je bez ikakve sumnje prava hrana za bodibildere, nezobilazni suplement koji treba da predstavlja temelj ishrane svakog ozbiljnog takmičara.

IsoBolic™-ova taktika: maksimalan unos i apsorpcija amino-kiselina
Organizam sportiste se neprekidno nalazi u zatvorenom krugu – akumulacija čistog nemasnog tkiva i raspadanje tkiva u svrhu stvaranja energije.
Ovo prvo predstavlja anaboličke procese u kojima se amino-kiseline koriste za izgradnju i obnavljanje tkiva, a ovo drugo su katabolički procesi, kada se amino-kiseline razgrađuju oslobađajući pritom energiju. Ravnoteža između ova dva procesa pokazuje da li organizam napreduje ili stagnira.
Efikasan proteinski suplement povećava zadržavanje azota, što utiče na anabolizam i smanjuje katabolizam mišićnog tkiva.
IsoBolic™ sadrži fiziološki specifičnu kombinaciju proteinskih jedinjenja izolovanih vrlo prefinjenim tehnologijama, u koju su integrisane esencijalne amino-kiseline, dijetetska vlakna i digestivni enzimi, koji obezbeđuju stalni dotok amino-kiselina i daju podršku planskim dijetama i iscrpljujućim treninzima sa dizanjem velikih težina.

IsoBolic™-ova suština: kombinacija brzodelujućih i sporodelujućih sastojaka
Unakrsnim protokom mikrofiltriran izolat proteina iz surutke, za razliku od ranijih proteina dobijanih jonskom razmenom koja se sastoji od hemijske obrade u cilju izdvajanja proteina iz mleka, IsoBolic™-ov jedinstven surutkin izolat je izložen jedino obradi na niskim temperaturama na kojima može da se izoluje protein u biološki prirodnom pH okruženju, čime se čuva njegova biološka aktivnost.
Unakrsnim protokom mikrofiltriran izolat proteina iz surutke sadrži najveće kocentracije di-, tri- i oligo-peptida, uključujući i 10% imunoglobulina, vitalnih antitela koja pospešuju i balansiraju zdrav imunološki odgovor.
Ovaj proces dobijanja proteina daje najčistiji oblik brzodelujućeg i lako svarljivog proteina iz surutke.

Izvorni micelarni kazein, glavni sastojak IsoBolic™-a, može u velikoj meri da poveća azotnu retenciju, apsorpciju i proteinsku sintezu, kako pokazuje više naučnih studija koje proučavaju bioraspoloživost amino-kiselina i sintezu proteina poreklom iz mleka.
One su otkrile da se micelarni kazein ponaša kao protein iz tkiva (piletina, govedina i dr.) jer se pretvara u gel u želucu, pa se proces raspadanja i proteinske sinteze odigrava sa kontinuiranim efektom odloženog otpuštanja.
Na ovaj način IsoBolic™ krvotoku postepeno dostavlja amino-kiseline u trajanju od 6 sati, periodu u kojem dolazi do povećanja ukupne proteinske sinteze.
Ovo predstavlja izvanrednu potporu zdravlju i mišićnoj masi bodibildera i dizača velikih težina uz, naravno, posebno izbalansiran i isplaniran režim ishrane.

Albumin iz belanca jajeta, tj. izolat proteina iz jaja bogat je izvor amino-kiselina tzv. donora sumpora, koje su neophodne u mnogim procesima u organizmu koji ubrzavaju oporavak i obnavljanje ćelija.
Ove amino-kiseline su još poznate i kao metil donori, one učestvuju u proizvodnji sumpora i stvaranju metionina, koji predstavlja najvažniju amino-kiselinu u stvaranju novih ćelija i efektivnoj iskoristljivosti proteina za mišićni rast.

Esencijalne masne kiseline EFA, u čiji sastav ulazi i konjugovana linolna kiselina (CLA) i laneno seme u prahu, sastavni su deo IsoBolic™-ove formule i predstavljaju neophodne masnoće kao osnovu za zdrave nivoe testosterona.
Masne kiseline proizvode i prostaglandine koji obezbeđuju normalnu hormonsku funkciju.

Osnovne karakteristike IsoBolic™-a:

postepeno razlažuća formula sa trostrukim jezgrom sastavljenim od proteinskih izolata (surutka, kazein, albumin)
podržava smanjen unos ugljenih hidrata
pospešuje anaboličke i antikataboličke procese
CLA kao podsticaj sagorevanju masti
bromelain za bolju svarljivost i apsorpciju
izuzetno ukusan proteinski napitak
napredna amino-kiselinska formula

Pakovanje: 2,27 kg

SASTAV

UPOTREBA

lzmešajte jednu mericu Isobolic-a u 2,5 dl vode.
Uzeti dva puta na dan, najbolje posle treninga i pre spavanja.

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

KONTAKT

 

Dr Ivana Ribara 175/42

11073 Novi Beograd

Srbija

 

+ (381) 64 113 05 89

 

office@exploit.rs

PODRŠKA

INFORMACIJE