OPIS

Super Gainers Fuel® Pro je revolucionarna formula za povećanje mišićne mase koja istovremeno obezbeđuje regeneraciju mišićnih ćelija i oporavak organizma zahvaljujući obilju proteina, amino-kiselina razgranatog lanca (BCAA), glutamina, alfa-ketoglutarata (AKG), ugljenih hidrata i soli organskih kiselina.
Predviđen je za uzimanje posle treninga, jer obezbeđuje rehidraciju mišićnih ćelija i stvara takvo hormonsko okruženje koje je preduslov za uspešno odvijanje procesa oporavka, proteinske sinteze i razvoja mišićne mase.

Super Gainers Fuel® Pro:

- je ultra anabolička profesionalna formula za rast mišićne mase
- omogućava voluminiziranje mišićnih ćelija
- ima odnos ugljenih hidrata, masti i proteina koji koriste profesionalni bodibilderi
- pomaže povećanje čiste mišićne mase povećanjem sinteze mišićnih proteina

Dok slični proizvodi često donose samo kalorije, Super Gainers Fuel® Pro donosi naučni pristup problemu povećanja mišićne mase, tako da njegovim korišćenjem nećete dobiti nepotrebne masne naslage.
Super Gainers Fuel® Pro je posebno formulisan da odnos ugljenih hidrata, masti i proteina bude onaj koji koriste profesionalni bodibilderi.
Ova unapređena formula za dobijanje mase sastoji se isključivo od najkvalitetnijeg proteina iz surutke i to u visoko bioraspoloživoj i lako svarljivoj formi.

Kako radi
Bogat složenim ugljenim hidratima, Super Gainers Fuel® Pro sadrži i masti srednjeg lanca triglicerida (MCT) visokih performansi, koje povećavaju energiju i sprečavaju propadanje mišića.
Dodavanjem superiornog profila amino-kiselina i povećanjem nivoa antioksidanasa za bolji oporavak, dobijena je prava kombinacija koja maksimizuje mišićni rast.

Kliničke studije sugerišu da je antikatabolička sinergija mešavine ugljenih hidrata i proteina efektivnija za dopunu glikogena posle vežbanja nego uzimanje samih ugljenih hidrata.
Uzeta nakon vežbi sa tegovima Super Gainers Fuel® Pro formula može da obezbedi stanje ćelijske hidratacije u mišiću i takvo hormonsko okruženje tokom oporavka za koje preliminarne studije sugerišu da može biti povoljno za sintezu proteina i mišićni rast.

Pakovanje: 5,4 kg

SASTAV

UPOTREBA

Uzimajte 1 dozu dnevno, najbolje u toku jednog sata nakon visoko intenzivnog vežbanja.
Dodajte 2 dozirne merice sa 7,5 dl obranog mleka ili vode.
Ako želite, pomešajte u blenderu zajedno sa ledom.
Za najbolje rezultate, kombinujte sa intenzivnim vežbama i treninzima sa tegovima.

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

KONTAKT

 

Dr Ivana Ribara 175/42

11073 Novi Beograd

Srbija

 

+ (381) 64 113 05 89

 

office@exploit.rs

PODRŠKA

INFORMACIJE