Dragi kupci,

Na sajtu exploit.rs prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/posetiocima neophodne za poslovanje i informisanje korisnika sajta u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetnije usluge.
Vršimo prikupljanje informacija, analizu i obradu podataka o proizvodima koje naši posetioci pregledaju i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju.

Sve prikupljene podatke koristimo isključivo da bismo poboljšali kvalitet i funkcionalnost našeg sajta i time vam omogućili jednostavnije korišćenje i sigurniju kupovinu.
Da bismo uspešno obradili vaše narudžbine potrebni su nam vaši lični podaci i to: ime i prezime, adresa za dostavu, e-mail adresa i broj telefona. Bez tih podataka nismo u mogućnosti da vam isporučimo kupljenu robu, kao i da vas informišemo o statusu narudžbine ili o eventualno nastalim problemima ili promenama u vezi narudžbine.

Svim našim kupcima/posetiocima dajemo mogućnost kupovine sa i bez registracije (kao gost), kao i mogućnost prijave na našu mailing listu.
Dajemo kupcima/posetiocima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing liste koja se koristi za marketinške kampanje.

Svi podaci o kupcima/posetiocima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
exploit.rs koristi „cookies“ radi poboljšanja korisničkog iskustva kupaca/posetilaca našeg sajta.
Obavezujemo se da ćemo u skladu sa zakonom čuvati privatnost svih naših kupaca/posetilaca.

KONTAKT

 

Dr Ivana Ribara 175/42

11073 Novi Beograd

Srbija

 

+ (381) 64 113 05 89

 

office@exploit.rs

PODRŠKA

INFORMACIJE