Uslovi i Postupci kupovine

Dragi kupci, molimo vas da pažljivo pročitate uslove i postupke kupovine na exploit.rs i to:
- naručivanje robe,
- slanje robe,
- dostava robe i
- plaćanje robe.

Naručivanje robe


Naručivanje putem sajta


Naručivanje robe na exploit.rs može se vršiti 24 časa dnevno, svaki dan.
Roba se naručuje odabirom određenog proizvoda (artikla) i njegovim dodavanjem u korpu klikom na opciju "KUPI".
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac konačno potvrdi narudžbinu klikom na opciju "Potvrdite porudžbinu" u poslednjem koraku na strani za naručivanje.
Nakon potvrđene narudžbine kontaktiraćemo kupca u najkraćem mogućem roku radi potvrde i provere svih podataka, a najkasnije u roku od 24h. Od tog trenutka rok isporuke je 2 radna dana.
exploit.rs ima obavezu da isporuči sve naručene proizvode kojih u trenutku porudžbine ima na zalihama.
Ukoliko exploit.rs nije u mogućnosti da isporuči neki od naručenih proizvoda, kontaktiraće kupca robe po pitanju zamene naručene robe ili otkazivanja narudžbine, putem e-pošte ili telefonskim putem.
Svi ostali naručeni proizvodi će biti isporučeni u skladu sa ovim postupcima.
exploit.rs ne odgovara kupcu za bilo kakvu vrstu eventualno nastale štete, zbog nemogućnosti da isporuči bilo koji od naručenih proizvoda.


Naručivanje putem telefona

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da izvršite narudžbinu putem sajta, možete to učiniti i telefonom pozivom na broj +381 64 113 05 89, radnim danima od 10 do 20 časova i subotom od 10 do 16 časova.


Slanje robe
Naručena roba će biti spakovana u skladu sa pravilima kurirske službe, tako da se normalnim rukovanjem pri transportu ne može oštetiti.
exploit.rs nije odgovoran za gubitak ili eventualnu štetu nastalu usled okolnosti koje su izvan kontrole kompanije koja pruža usluge kurirske službe.

Dostava robe
Kuriri kurirske službe pošiljke donose na adresu za isporuku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas kurir, ukoliko Vas ne pronađe na adresi, pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. Dostava robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije posredstvom kurirske službe.
Dostava robe se ne vrši nedeljom i tokom državnih praznika.
Uobičajeno vreme isporuke je najkasnije u roku od 2 (dva) radna dana od obaveštenja kupca o potvrdi porudžbine.
exploit.rs nije odgovoran za eventualnu štetu nastalu zbog kašnjenja u dostavi robe od strane kurirske službe do krajnjeg kupca.
Dostava je besplatna.

Plaćanje robe
Pouzećem (kurirskoj službi prilikom uručenja paketa).

KONTAKT

 

Dr Ivana Ribara 175/42

11073 Novi Beograd

Srbija

 

+ (381) 64 113 05 89

 

office@exploit.rs

PODRŠKA

INFORMACIJE