Dragi kupci,


Ukoliko ste nakon otvaranja primljene pošiljke (koju ste prilikom prijema prekontrolisali i uverili se da nije značajnije oštećena) ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo vas da nas u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke pozovete na broj +381 64 113 05 89, ili nas kontaktirate elektronskom poštom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

U slučaju kontaktiranja elektronskom poštom molimo vas da upišete svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) i što preciznije opišete kakav problem imate.
U najkraćem mogućem roku ćemo vam odgovoriti.

Skrećemo vam pažnju da su vaša prava kao kupaca zaštićena i Zakonom o zaštiti potrošača sa kojim bi trebalo da budete upoznati, a mi ćemo se i pored toga truditi da u duhu dobrih poslovnih običaja rešimo svaku eventualnu nesuglasicu nastalu kupovinom na našem sajtu.
Ako nam želite uputiti pohvalu, dati nam sugestiju ili izraziti nezadovoljstvo molimo vas da nam se javite – mi cenimo vaše mišljenje.

KONTAKT

 

Dr Ivana Ribara 175/42

11073 Novi Beograd

Srbija

 

+ (381) 64 113 05 89

 

office@exploit.rs

PODRŠKA

INFORMACIJE