O NAMA

SSRGF d.o.o. Beograd poslom prodaje sportske suplementacije počeo je da se bavi u januaru 2016. sa ciljem da na tržište unese novine u vidu prodaje sportskih suplemenata putem vending snack mašina koje postavljamo u teretane, fitnes centre, crossfit klubove, kao i sve druge objekte u kojima se odvija sportska aktivnost, a ispunjavaju odredjene standarde.

Sem kroz vending snack mašine, suplemente prodajemo i putem online prodavnice www.exploit.rs

MISIJA I VIZIJA

Prodajom suplemenata počeli smo da se bavimo iz naklonosti ka istima, trudeći se da to radimo bolje nego drugi koji posluju na našem tržištu. Želja nam je da način prodaje maksimalno podredimo kupcima i vremenom, kako budemo rasli, omogućimo standarde kupovine koji postoje na najrazvijenijim tržištima.

Kada kupujete od nas, kupujete od nekoga kome je na prvom mestu zadovoljstvo kupaca, zdravstvena ispravnost i legalnost proizvoda.

Ponosni smo na to da smo prva firma na našem tržištu koja prodaju sportskih suplemenata vrši kroz vending snack mašine koje postavljamo u sportskim objektima koji zadovolje određene standarde i putem online prodavnice, bez fizičkog prodajnog objekta.

Pratite nas zato što zaista imamo sluha za to šta imate da nam kažete i želje da u skladu sa vašim sugestijama, primedbama i predlozima unapređujemo posao u obostranom interesu.

Osećajte se slobodnima da nam u svakom trenutku navedete pozitivne ili negativne utiske iz kupovnog iskustva sa nama, a mi ćemo se stalno truditi da budemo bolji.

 

Srdačno,

 

Staniša Đikić

Direktor SSRGF d.o.o.

KONTAKT

 

Dr Ivana Ribara 175/42

11073 Novi Beograd

Srbija

 

+ (381) 64 113 05 89

 

office@exploit.rs

PODRŠKA

INFORMACIJE